Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ρεκαλκάτι: «Μεγάλη στιγμή για τη Βενετία»


Στο Μέστρε ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μια ομάδα που έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα σεζόν κι αυτό φάνηκε από την πρόσληψη του Κάρλο Ρεκαλκάτι στον πάγκο της ομάδας. Ένας από τους πιο πετυχημένους Ιταλούς τεχνικούς μίλησε στο Olympiacosbc.gr για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους»…

«Ήταν εύκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να άλλαξε παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο προπονητής και το σύστημα παραμένουν τα ίδια. Έχουν κερδίσει δύο φορές την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα» σχολίασε ο προπονητής της Ρέγιες Βενέτσια και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπαικός έδειξε ότι είναι έτοιμος αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς. Είναι έτοιμοι για το "εύκολο" παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (γέλια)».

Το φιλικό της Τρίτης ήταν το opening game για την ιταλική ομάδα και το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά: «Για τη Βενετία και την ομάδα μας ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ναι μεν ο κόσμος ήθελε να δει για πρώτη φορά την ομάδα μας, αλλά ήθελε κυρίως να δει τον σπουδαίο Ολυμπιακό και φυσικά να δει από κοντά τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη. Ο κόσμος μας αγαπάει το μπάσκετ, αλλά δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει κάθε μέρα τέτοια μεγάλα αστέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου