Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΣΤΑΣΗ, ΤΡΕΛΑ, ΑΠΟΘΕΩΣΗ ...Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ο Ολυμπιακός σε μια ονειρική βραδιά με τη συμπαράσταση του κόσμου του έστησε «πάρτι» στον ΝΑΟ, κερδίζοντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Champions League.


Ο  κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου έδωσε πρώτος σύνθημα για την νίκη. Τα τραγούδια είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να ζητάνε νίκη επί των "ροχιμπλάνκος".

Στα  δύο πρώτα γκολ από Μαζουακού και Αφελάι το "Γ. Καραϊσκάκης" σείστηκε και δεν "κώλωσε" όταν ο Μάντζουκιτς μείωσε για το 2-1 του ημιχρόνου.

Για  τον Ολυμπιακό η επανάληψη θα ήταν ζόρικη αλλά ο κόσμος ήταν πάλι εκεί. Οι 35000 φίλοι των Πειραιωτών έπαιζαν άμυνα, επίθεση, έτρεχαν, ήταν "ένα" με τους παίκτες της ομάδας τους, στηρίζοντας τους σε κάθε φάση του παιχνιδιού.

Στο  3-1 του Μήτρογλου έγινε ένας πανικός και το 3-2 από τον Γκριεζμάν ήρθε για να υπενθυμίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού πως το ματς ακόμη δεν είχε τελειώσει. Οι  οπαδοί των "ερυθρολεύκων" δεν σταμάτησαν ποτέ… και στα τελευταία λεπτά... ξελαρυγγιάστηκαν αποδοκιμάζοντας τους αντιπάλους και παροτρύνοντας τους δικούς τους ποδοσφαιριστές να κρατήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με την λήξη της αναμέτρησης   άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς καλώντας τους παίκτες στα καθιερωμένα "όλε". Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του ήταν εκστασιασμένοι με τον κόσμο και την στήριξη του αλλά ειδικότερα οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ κοιτούσαν αποσβολωμένοι αυτό που συνέβαινε στις κερκίδες και με χαρακτηριστικές χειρονομίες πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τους που στάθηκαν στο πλευρό τους επί 90 λεπτά.

Στις  δηλώσεις τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να ζήσουν ξανά τέτοιες στιγμές. Ο Σέρβος μονολογούσε ότι "δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν έχω λόγια", ενώ ο Ελβετός έδειχνε να περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όλα ήταν μαγικά και ονειρεμένα, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό και στο μοναδικό λαό του …

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη μεγάλη αυτή νίκη τόσο από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τις κερκίδες του ΝΑΟΥ…












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου