Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ρεκόρ για... εκατό χρόνια o Ολυμπικός


Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και καιρό (και μαθηματικά) τον τίτλο και η διαφορά που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (μοιράζονται τη δεύτερη θέση) είναι 25 βαθμοί και το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και αν οι Πειραιώτες πάρουν τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, τότε η διαφορά θα φτάσει τους 28 βαθμούς. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ένα μεγάλο, ένα ιστορικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά την κατάκτηση πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη διαφορά.

Με βάση το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Καλλονή στο «Καραϊσκάκης», καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι δεν είναι δύσκολο η... απόσταση ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, ίσως και να ξεπεράσει τους τριάντα βαθμούς.

Οπως και να έχουν πάντως τα πράγματα, η ουσία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ρεκόρ που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ενα ρεκόρ που μπορεί να κρατήσει και για τα επόμενα... εκατό χρόνια, αν ειδικά στο φινάλε της σεζόν η διαφορά φτάσει σε επίπεδα τριάντα και... πλέον βαθμών.


Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου