Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Κ-17: Ολυμπιακός-Καλλονή 3-1


Στην κορυφή οι Έφηβοι. 
Σ' αγώνα της 24ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη την Τετάρτη στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Καλλονής και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μετά από 20 αγώνες έχει 44 βαθμούς έναντι 42 του Ατρόμητου ο οποίος έχει και έναν αγώνα περισσότερο και είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν άλλους τέσσερις αγώνες και είναι πολύ κοντά στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στην τελική φάση (Final-4). 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με την Καλλονή και προηγήθηκε στο 12' με κεφαλιά του Τσιμπούκα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ξενιτίδη. Η Καλλονήόμως πίεσε και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού ισοφάρισε σε 1-1 στο 30' με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Παλαμούτση. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Βοϊλη αλλά ήταν αγχωμένος στο παιχνίδι και αν και καλύτερος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φινάλε με δυο παίκτες που εισήλθαν στο γήπεδο ως αλλαγές. Στο 88' ο Κωστανάσιος με σουτ δίνει προβάδισμα (2-1) στον Ολυμπιακό και στο 93' ο Γκλεγκλές βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός θέσης πέρασε την μπάλα από πάνω του διαμορφώνοντας το 3-1. 
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης (80' Γιανναράκης), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης (65' Γκλεγκλές), Χατζηιωαννίδης (55΄ Βοϊλης), Πέιος (71' Αγγελόπουλος), Καμπετσής, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (55' Κωστανάσιος). 
ΚΑΛΛΟΝΗ: Πατερέλλης, Παπαγιαννάκης, Κονδυλάς, Λικομέτι, Θωμαϊδης, Φωτέλλης (90' Αλεξίου), Αρνομάλης (65' Ντέμο), Βασιλειάδης (76' Βαλσάμης), Κοκκινέλης (74' Δρακούλης), Παλαμούτσης, Μπρης (92' Μπαλίν). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου