Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Κούπες και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο!


Δοξάζει τον Ολυμπιακό η Σχολή Σικάγο. 
Δυο νέες κούπες κατέκτησε η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ. Οι ομάδες της Σχολής δοξάζουν το όνομα του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά όπου υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο! 
Η Κ-14 του Ολυμπιακού που πρόσφατα μέλη της επισκέφτηκαν και την Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στο "2016 Saint Louis Scott Gallagher (SLSG) Spring Classic Tournament" έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα. 
Τα παιδιά της Σχολής Σικάγο που πήραν την 1η θέση στον όμιλο κέρδισαν με 3-1 τους Galaxy SC Black, με 1-0 την Legacy SC Real Madrid (Μισούρι) ενώ ηττήθηκαν με 1-0 από τους SLSG White. Στον τελικό η ομάδα μας έπαιξε πάλι με την Legacy SC Real Madrid και επικράτησε με 3-1. 
Η Κ-18 πήρε και εκείνη την 1η θέση στο " 2016 PUMA Champions Cup"  το οποίο διεξήχθη στο Ιλινόις. Η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 τους PEAK PSA, με 6-2  την Ashwaubenon Synergy Soccer  και με 5-1 τo Bavarian SC. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά και στους προπονητές της Σχολής μας που κατακτούν μια μετά από την άλλη τις κούπες στις ΗΠΑ. 
Παράλληλα με τις κούπες οι Σχολές μας στο εξωτερικό δεν ξεχνούν ότι αντιπροσωπεύουν και τηνΕλλάδα και με κάθε ευκαιρία συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως είναι οι παρελάσεις! Η Σχολή μας στο Σικάγο συμμετείχε και φέτος για 4η σερί χρονιά στην παρέλαση της ομογένειας για τον εορτασμό της ενάρξεως της Επαναστάσεως του 1821! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου