Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δεν θα "τραβήξει" πολύ του Φουστέρ


Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ισπανός αναμένεται για ακόμα έναν χρόνο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ενδέχεται να συζητήσει με τους “ερυθρόλευκους” ακόμα και πριν από τον τελικό του Κυπέλλου (7/5).


Οι “ερυθρόλευκοι” γυρίζουν αύριο (20/4) στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη (27/4). Μέχρι τότε θα δώσουν και ένα φιλικό με τον Πανιώνιο την Παρασκευή (22/4).

Από εκεί και πέρα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις στη διοίκηση για το τι μέλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που εκπνέουν τα συμβόλαιά τους τον Ιούνιο. Πρώτος και καλύτερος ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν και με τα... δύο πόδια εκτός Ρέντη. Ο Ισπανός όμως το γύρισε το χαρτί και φαίνεται πώς έχει πείσει και τον Σίλβα να τον κρατήσει για άλλον έναν χρόνο.

Η αίσθηση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα είναι ότι ο Φουστέρ αναμένεται να μείνει τελικά στο λιμάνι. Ο ίδιος το έχει ξεκαθαρίσει ότι όνειρό του θα ήταν να κλείσει και την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο δε κόσμος στη φιέστα “απαίτησε” με τον τρόπο του την παραμονή του “πιστού στρατιώτη Νταβίντ”. Αυτό που μένει είναι να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και η πλευρά του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι δύο πλευρές να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ακόμα και μέσα στην Μ. Εβδομάδα ή λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου (7/5). Με λίγα λόγια έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι πάει η υπόθεση να τελειώσει θετικά σύντομα...

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαλίνο, ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Βραζιλία, αλλά ο 31χρονος μπακ έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ειδάλλως, θα κοιτάξει να επιστρέψει στην Βραζιλία. “Αγκάθι” είναι φυσικά το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου