Σάββατο 23 Απριλίου 2016

«Άλλη εικόνα με ΠΑΟΚ»


Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στου Ρέντη από τον Πανιώνιο, στο φιλικό ματς των δύο ομάδων που είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα, με τον προπονητή των πρωταθλητών να τεστάρει αρκετά πράγματα.
  

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στου Ρέντη από τον Πανιώνιο, στο φιλικό ματς των δύο ομάδων που είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα, με τον προπονητή των πρωταθλητών να τεστάρει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του και την αγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ότι έμεινε ευχαριστημένος ο Σίλβα, απ' αυτά που είδε, δεν μπορεί να το πει κάποιος γιατί οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν καλή εικόνα.

Δεν είχαν τα στοιχεία που έδειξαν στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανησύχησε, λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνεργάτες του, “θα έχουμε άλλη εικόνα με τον ΠΑΟΚ”.

Ο νεαρός κόουτς της ομάδας του λιμανιού είχε ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων τις δύο προηγούμενες μέρες (με το πρόγραμμα να φτάνει τις δύο ώρες) και οι “ερυθρόλευκοι” ήταν λίγο “σφιγμένοι”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης και το πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού “ακούει” στο όνομα του Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Μαροκινός κεντρικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά. Ο Σίλβα δε θέλει άλλωστε να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του διεθνούς στόπερ, καθώς ακολουθεί ο τελικός και ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τον Ντα Κόστα έτοιμο για τον τελικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν υπέρ τους, για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, το 3-0 της Τούμπας (μετά τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα) αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Σίλβα θέλει να δει την ομάδα του να επαναπαύεται σε αυτό το σκορ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζητά συνεχώς από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους αυτό και στη ρεβάνς με τον “δικέφαλο” του Βορρά.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου