Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η αποστολή για τον Τελικό Super League K-15


Στα Γιάννινα την Κυριακή η ομάδα. Την Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με τον ΠΑΟΚ. 
Για τα Γιάννινα αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής η αποστολή της Κ-15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Η ομάδα μας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για ν' αγωνιστεί την Μεγάλη Τρίτη (16:30) στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 όπου θα έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 
Οι Παίδες προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη και "πετούν" για τα Γιάννινα όπου θα έχουν άλλες δυο προπονήσεις την Κυριακή και τη Μεγάλη Δευτέρα. 
Στα Γιάννινα θα ταξιδέψουν 21 ποδοσφαιριστές και θα επιλεχθούν οι 18 για τον Τελικό. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Βεζύρης Άγγελος, Σφύρλας Νικόλαος, Καλλιμούκος Χαράλαμπος, Ζυμπίδης Σάββας, Μποσκουϊδης Αναστάσιος, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Τσέργας Βασίλειος, Ράμα Αστρίτ, Μπουλάρι Εμιλιάνο, Γλυνός Ιάσων, Χρυσικός Μάριος, Μούγιος Κωνσταντίνος, Κουλουριώτης Φίλιππος, Μαρτίνης Απόστολος, Φέκκας Γιώργος, Μικρός Γιώργος, Κοτσιανούλης Απόστολος, Τσακίρης Ιωάννης, Γεωργαντής Αλέξανδρος, Τασιάς Γιώργος, Κωνσταντινίδης Χρήστος. 
Την αποστολή συνοδεύει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο τεχνικός της Κ-15 κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο συνεργάτης του κ. Τάσος Πάντος, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Χρήστος Θεοδώρου, ο γυμναστής κ. Κώστας Σοφιανός και ο φυσιοθεραπευτής κ. Κώστας Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου