Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Πιο λίγα είχε κοστίσει ο Γκαλέτι»


Για να έμενε ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα έπρεπε οι “ερυθρόλευκοι” να δώσουν περίπου τρία εκ. ευρώ στην Πόρτο και σχεδόν ένα εκ. ευρώ αποδοχές στον Ερνάνι.


Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα τόνισε πως ο Ερνάνι δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία στους “δράκους” και γι' αυτό θα επιστρέψει στο “Ντραγκάο”. Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε απ' την πλευρά του πως θα γυρίσει στην Πορτογαλία και αυτή είναι η τελευταία (και μάλλον οριστική) εξέλιξη για τον 25χρονο εξτρέμ.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ο Ερνάνι είχε πραγματοποιήσει κάποιες καλές εμφανίσεις, σε σημείο μάλιστα που ορισμένοι να θεωρούν πως “γύρισε το χαρτί” αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ερνάνι θα επιστρέψει στην Πόρτο και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεσέιρο για την επόμενη σεζόν.

Για να έμενε ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα έπρεπε οι “ερυθρόλευκοι” να δώσουν περίπου τρία εκ. ευρώ στην Πόρτο και σχεδόν ένα εκ. ευρώ αποδοχές στον νεαρό άσο. Όπως είπε εύστοχα κι άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά “λιγότερα λεφτά είχε κοστίσει ο Γκαλέτι”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη με τον Ερνάνι είναι μια καλή είδηση για τον Ολυμπιακό, καθώς με τα χρήματα που προαναφέραμε (και με μια καλή επιλογή) οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να βρουν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να είναι ηγέτης και στα δύσκολα και όχι να “εμφανίζεται” στο φινάλε της σεζόν στα ματς που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, για να κάνει τον “ζογκλέρ”.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Σίλβα κάθε άλλο παρά επέμεινε για τον συμπατριώτη του. Ο Ερνάνι ήταν δική του επιλογή αλλά δεν έκανε και ιδιαίτερη κουβέντα στη διοίκηση του συλλόγου για τον 25χρονο εξτρέμ. Ίσως γιατί και ο ίδιος κατάλαβε πολύ καλά ότι όταν χρειάζονταν τον Ερνάνι, ο τελευταίος ήταν απών.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα βγει στο μεταγραφικό “παζάρι” για να βρει αντικαταστάτη του μεσοεπιθετικού της Πόρτο και ο Μάρκο Σίλβα έχει κάποιες περιπτώσεις στα υπόψιν.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου