Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πρώτα το Κύπελλο, μετά οι συζητήσεις


Η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, με τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές των συμβολαίων να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.


Επιθυμία του Μάρκο Σίλβα είναι οι συζητήσεις και οι ανακοινώσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού να γίνουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, με την ελπίδα να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον προετοιμάζονται για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, έχοντας ως στόχο να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι περνούν σε δεύτερη μοίρα οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν, όπως του Φουστέρ, του Σαλίνο και του Καμπιάσο, και όλα θα τεθούν επί τάπητος στο τέλος της σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα το προηγούμενο διάστημα χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, θέλοντας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και για τον τελικό του Κυπέλλου στις 7 Μαΐου.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Πορτογάλο, όλα δείχνουν ότι ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα παίξει ως αμυντικό χαφ, ενώ δεν αποκλείεται ο Φουστέρ να παίξει στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, «μυθεύματα» χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Βέλγο γκολκίπερ της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό.

Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου