Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ελαμπντελαουί: «Δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας»


 Media Day Vodafone του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε   στο γεγονός της φόρμας στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και    στη δική του παρουσία, και για το αν περίμενε να έχει κατακτήσει τόσα πολλά, έχοντας μόλις λίγο διάστημα στη χώρα μας.
Ο  Ομάρ Ελαμπντελαουί στη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού ποδοσφαιριστή

Για την Κυριακή και τη φιέστα: «Πραγματικά ήταν μια απίστευτη χρονιά αυτή. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο, έχοντας μόνο μία ήττα και μία ισοπαλία. Είναι κάτι απίστευτο αυτό, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ανυπομονώ για την Κυριακή. Πρώτον γιατί θέλω να τελειώσει νικηφόρα αυτή η χρονιά, καθώς ελπίζουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη μέσα στο γήπεδό μας και να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Ναι, είναι πάρα πολλοί παίκτες μέσα στην ομάδα που έχουν δίψα να δείξουν την αξία τους, μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Όλα αυτά ξεκινούν από την προπόνηση. Στην προπόνηση δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, η προπόνηση είναι γεμάτη με ένταση. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε για τους αγώνες. Είναι το επάγγελμά μας και είναι υποχρέωσή μας - και έτσι αισθάνομαι εγώ - πως πρέπει πάντα να παίζουμε με τον καλύτερο τρόπο, ό,τι και να έχει γίνει».

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία στον Ολυμπιακό και τα συναισθήματά του: «Είναι αλήθεια πως από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, ήξερα πως θα έχω τόσες πολλές επιτυχίες. Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, γιατί έχει πολλούς στόχους και κατακτάει το πρωτάθλημα. Ήταν καλό για την καριέρα μου, ήθελα τίτλους, ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα με την ομάδα αυτή και είναι αλήθεια πως από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ένιωσα πάρα πολύ σημαντικός. Πολύ γρήγορα έγινα βασικός για την ομάδα, από την πρώτη στιγμή, ένιωσα τον σεβασμό και το γεγονός πως με εκτίμησαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η αλήθεια είναι πως η δεύτερη χρονιά είναι ακόμα καλύτερη, παρά το γεγονός πως, όπως και πέρυσι, όταν απογοητευτήκαμε λίγο με το Champions League, πιστεύω πως έχουμε κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Αποκλειστήκαμε και από το Europa League. Όμως, έχουμε κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου