Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ντομίνγκες: «Δεν ήταν εύκολο πρωτάθλημα, προσπαθήσαμε πολύ»Μιλώντας στη  Media Day Vodafone του Ολυμπιακού ο Τσόρι Ντομίνγκες, ανέφερε πως δεν ήταν και τόσο εύκολο το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως σημασία έχει να παίζει καλά η ομάδα παντού και πάντα. Ταυτόχρονα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Φορτούνη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός μέσος  

Για το πρωτάθλημα: «Δεν το θεωρώ ως ακόμα ένα εύκολο πρωτάθλημα, γιατί ήμασταν καλοί από την αρχή. Έχουμε προσπαθήσει πολύ, έχουμε δουλέψει πολύ για να το κατακτήσουμε αυτό. Θα άδικο λοιπόν να πούμε πως ήταν εύκολο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό και είμαστε οι δίκαιοι κατακτητές του. Ήταν ο κυριότερος στόχος μας από την αρχή, η προσπάθειά μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα που τα καταφέραμε, έχουμε επικεντρωθεί στον δεύτερο στόχο μας, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το καλύτερο ματς του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δύσκολο να ονομάσω μόνο ένα παιχνίδι, γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν πολλά που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για διάφορους λόγους. Σίγουρα ο κόσμος έχει κρατήσει στο μυαλό του ένα ή δύο παιχνίδια σαν πιο σημαντικά, όμως, για μένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί από όλα τα παιχνίδια μπορείς να πάρεις κάτι καλό και κάτι κακό».

Για τη φόρμα της ομάδας: «Για μας είναι υποχρέωση από την αρχή σαν ομάδα, να σεβόμαστε τη φανέλα, το σήμα που υπάρχει επάνω στη φανέλα μας. Είναι η δουλειά μας, είναι αυτό για το οποίο προσπαθούμε. Για μας λοιπόν ξέραμε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, παρόλο που έχουμε κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο, ξέραμε πως έπρεπε να συνεχίσουμε έως το τέλος της χρονιάς. Να κάνουμε τη δουλειά μας, να παρουσιάζουμε ωραία παιχνίδια και δεν έπρεπε να σταματήσουμε έως το τέλος. Το τέλος ακόμα δεν έχει έρθει, έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και θα το κάνουμε έως την τελευταία στιγμή, σεβόμενοι τη δουλειά μας».

Για τον Φορτούνη: «Το 'χω πει και ο ίδιος. Έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά ο Φορτούνης. Από την προετοιμασία έδειξε πως είναι έτοιμος να κάνει κάτι τέτοιο. Του εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Είναι καλό που στην ομάδα υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου