Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Φουστέρ: «Θέλω να μείνω»

  


Μιλώντας   στη Media Day Vodafone της ομάδας του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ, για μια ακόμα φορά εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, με τον οποίο υπάρχει μια μεγάλη αγάπη, αλλά και δέσιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του   Ισπανού μέσου

Για τη φιέστα: «Θα είναι μια μέρα γιορτής, μπροστά στον κόσμο μας. Το αξίζουμε, έχουμε παλέψει για αυτό, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και θέλουμε να το γιορτάσουμε, όπως μας αξίζει».

Για την απόδοση της ομάδας: «Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, ξέραμε επίσης ότι υπήρχε μια περίπτωση να γίνει ξανά το Κύπελλο, οπότε έπρεπε να είμαστε εγρήγορση. Είμαστε σε καλή φόρμα, πάντα προπονούμαστε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Για το ποιο πρωτάθλημα ξεχωρίζει: «Όλα τα πρωταθλήματα τα οποία έχω κατακτήσει, είναι σημαντικά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Ίσως το πρώτο που είχα κατακτήσει, γιατί ήταν το πρώτο που κέρδισα στην καριέρα μου. Παρόλα αυτά, είναι εξίσου σημαντικά και τα υπόλοιπα».

Για το αν θα είναι του χρόνου στην ομάδα: «Ξέρω ότι είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος. Ξέρω ότι τελειώνει το συμβόλαιό μου. Η ομάδα το ξέρει, εγώ το ξέρω. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εγώ θέλω να συνεχίσω εδώ, αλλά θα δείξει». 

Για την αγάπη με τον κόσμο: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στους οπαδούς. Είναι μια σχέση αμοιβαίας αγάπης που έχει αρχίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, είναι να τους ευχαριστήσω για την ανιδιοτελή αγάπη που μου δείχνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου