Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γιαννούλης: «Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό»


Ο Κώστας Γιαννούλης υπογράμμισε στην κάμερα του Novasports, πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κριθεί στο πάθος, ενώ χαρακτήρισε τους «ερυθρολεύκους», ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.  

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA 

Έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό που πλέον η ομάδα του Αστέρα έχει ανάγκη αυτούς τους βαθμούς της νίκης πάνω   από όλα. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό το ματς:

Για μας είναι μονόδρομος αυτός ο αγώνας. Είναι ένας τελικός κυριολεκτικά. Έρχεται ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής, είναι αδιάφορο το ματς γι’ αυτούς, εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και ευελπιστώ να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τι θα ξεχώριζες στην ομάδα που έρχεται να αγωνιστεί κόντρα στην Τρίπολη. Ποια είναι τα δυνατά της σημεία:

Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, το απέδειξε και φέτος. Είναι μια συμπαγής ομάδα, σκοράρει πολύ εύκολα, πρέπει να προσέξουμε και να τη βρούμε στην κόντρα ώστε να σκοράρουμε πιο μπροστά από αυτούς.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα σημεία που θα παίξουν ρόλο ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό:

Σε αυτό το παιχνίδι το πάθος θα παίξει μεγάλο ρόλο και μετά όλα τα άλλα.

Έχεις περάσει από τον Ολυμπιακό, έχεις φορέσει την φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας, παίζει και αυτό κάποιο ρόλο για σένα;

Το βλέπω σαν έναν άλλο αντίπαλο, εγώ πλέον παίζω στον Αστέρα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους και να τα δώσω όλα και δεν ξεχωρίζω κάποιο ματς.

Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αστέρας είναι σε δύσκολη θέση, θα πετύχει τους στόχους του:

Θέλουμε να το πιστεύουμε και το πιστεύουμε. Αν δεν το πιστεύεις δεν θα καταφέρεις τίποτα, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου