Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μπαρτσελόνα: «Δεν περνάει απαρατήρητη η ποιότητα του Ιμπραΐμ Αφελάι στην Αθήνα»


Η  αναφορά της Μπαρτσελόνα για την πορεία του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν περνάει απαρατήρητη η ποιότητα του Αφελάι στην Αθήνα».


Η  Μπαρτσελόνα την Πέμπτη εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των παικτών που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε άλλους συλλόγους.

Το όνομα του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή. Οι «μπλαουγκράνα» αναφέρονται με πολύ καλά λόγια στην πορεία του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στο πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:


«Δεν περνάει απαρατήρητη η ποιότητα του Ιμπραΐμ Αφελάι στην Αθήνα. Από το τότε που πήγε στον Ολυμπιακό, ο Ολλανδός έχει πετύχει δύο γκολ. Το πρώτο στην Σούπερ Λίγκα, απέναντι στη Νίκη Βόλου, για την πρώτη αγωνιστική και το δεύτερο στο Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, εντός έδρας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Από τα 362 λεπτά που έχει αγωνιστεί, τα 216 είναι για το εγχώριο πρωτάθλημα και τα 146 για το Champions League. Συνολικά, ο Αφελάι έχει κληθεί στα πέντε από τα συνολικά επτά επίσημα ματς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής οι Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου