Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Πετούσε 50ευρα στον διαιτητή ο Γιαννακόπουλος»!



Το  φύλλο αγώνα «καίει» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό, με τον ιδιοκτήτη  της ΚΑΕ να κατηγορείται πως πετούσε χαρτονομίσματα στους διαιτητές. Επιπλέον αναφέρει πως μερίδα οπαδών     εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας τον πρώτο διαιτητή, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να συμμετέχει.

Αναλυτικά:


«Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή «πουλημένο και αλήτη».


Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις «είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας»

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας  για Γιαννακόπουλο

Μετά  από όσα άκρως επιβαρυντικά αναφέρονται για τον ίδιο στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλείται με βαριά τιμωρία. Υπενθυμίζεται πως είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα με τριετή αναστολή μετά τα όσα φέρεται να είχε πει κατά των διαιτητών στον δεύτερο περσινό τελικό, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης που έχει κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Ο  πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλέον απειλείται με νέα βαριά «καμπάνα», που μπορεί να φτάσει ακόμη και στην έκπτωση από το αξίωμά του για κάποιο διάστημα. Η  έδρα του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν φαίνεται να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο τιμωρίας, καθώς δεν αναφέρεται κάτι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τη συμπεριφορά των οπαδών του πέρα από κάποιες ύβρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου