Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Τελειώνει άμεσα του Μαρκάνο»



Μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός αναμένεται να «κλείσει» κάποιες υποθέσεις και ανάμεσά τους είναι και αυτή του Μαρκάνο, ολοκληρώνοντας έτσι και τυπικά την αγορά του από την Ρούμπιν Καζάν.

Ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με πληροφορίες  έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα και κάθε άλλο παρά τυχαία είναι  αυτή η επιστροφή δεν είναι τυχαία. Ο  Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο ατζέντης του Μαρκάνο, έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι αυτή την εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»,  οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, με τον ίδιο να έχει διατυπώσει την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων και τον Μίτσελ από την μεριά του να έχει κάνει εισήγηση για την παραμονή του συμπατριώτη του.   Μάλιστα  τον υπολογίζει και για το αριστερό άκρο της άμυνας, στη νέα περίοδο. Αν φύγει ο Χολέμπας, που είναι το πιθανότερο, δεν είναι ακριβώς βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη στη θέση του. Μπορεί η επόμενη χρονιά να «βγει» με τον Μπονγκ ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο  και τον Μαρκάνο.   


Ο Μίτσελ θέλει τον Σιόβα σε ρόλο βασικού αριστερού στόπερ. Αρκεί βέβαια ο Έλληνας άσσος να είναι υγιής και έτοιμος. Ο Μαρκάνο θα είναι «εναλλακτική» για τη θέση με βάση το αρχικό πλάνο του κόουτς. Εάν και εφόσον λοιπόν ο Ισπανός αμυντικός την… πόρτα της 11άδας πιο εύκολα θα την χτυπήσει σαν πλάγιος μπακ. Σε αυτή τη θέση άλλωστε ο Μίτσελ τον χρησιμοποίησε πάρα πολύ την περίοδο 2010-2011 όταν οι δύο τους συνεργάστηκαν στη Χετάφε. Μια σεζόν πριν ο 27χρονος έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου