Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Διαμαντοπούλου: «Κι άλλες κούπες με τον Ολυμπιακό»


Βάσει  των όσων είπε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η κατάκτηση του Len Trophy, αποτελεί επιβράβευση για την προσπάθεια των παικτριών του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά όσα είπε η Χρυσή Διαμαντοπούλου στον Μιχάλη Λεάνη και τον Μπάμπη Χριστόγλου: 


«Σίγουρα ήταν επιβράβευση για εμάς. Χρειαζόμασταν μια ανταμοιβή για την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Θέλαμε ένα κίνητρο για να καταφέρουμε περισσότερα στην πορεία. Θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε νέες επιτυχίες. Είμαστε νεαρή ομάδα με 22-23 χρόνια μέσο όρο ηλικίας. Με σκληρή δουλειά θα έχουμε κι άλλες διακρίσεις στο μέλλον. Δεν πιστεύω ότι ήρθε νωρίς αυτό το τρόπαιο γιατί δουλεύουμε σκληρά. Δεν ήταν ουρανοκατέβατο. Το θέλαμε πολύ και φάνηκε μες το νερό».

Για τα δύο παιχνίδια του φάιναλ φορ:

«Ο πρώτος στόχος μας ήταν το παιχνίδι με την Κίρισι. Προετοιμαζόμασταν για αυτό. Αφού την νικήσαμε και περάσαμε στον τελικό λέγαμε ότι δεν γίνεται με τίποτα να τα παρατήσουμε τώρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν ότι αυτή η μεγάλη νίκη κόντρα στις Ρωσίδες ίσως μας επηρεάσει στον τελικό και υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Επίσης είχαμε έγνοια τη διαιτησία γιατί αναμέναμε ότι θα είναι εχθρική. Τέλος καλό όλα καλά».

Για τη θέση της τερματοφύλακα:

«Γενικά ο τερματοφύλακας πρέπει να μεταδίδει ηρεμία στην ομάδα. Παίζει μεγάλο ρόλο να ξέρουν οι υπόλοιποι παίκτες ότι είσαι ήρεμος και να νιώθουν ασφάλεια ότι αν κάνουν ένα λάθος είσαι εσύ από πίσω για να το διορθώσεις». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου