Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Όριο για Βερολίνο ο Μαρκόζης



Το  διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις» ολοκληρώθηκε στον Άλιμο με το όριο πρόκρισης του Κώστα Μαρκόζη στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου και το πανελλήνιο ρεκόρ του Δημήτρη Νέγρη.
  

Η  αυλαία, έπειτα  από τρεις ημέρες έντονου συναγωνισμού «έπεσε» το απόγευμα της Κυριακής (11/5) με τον Κώστα Μαρκόζη του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τον στόχο, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του Βερολίνου στα 200μ πεταλούδα με χρόνο 1:58.89.

Εξαιρετική και η εμφάνιση του Δημήτρη Νέγρη ο οποίος πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ ελεύθερο, καλύπτοντας την απόσταση σε 3:59.10.

Στις υπόλοιπες κούρσες της ημέρας, ο Απόστολος Χρήστου με χρόνο 55:56 στα 100μ ύπτιο επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων της Ουτρέχτης, ενώ δεύτερος στο ίδιο αγώνισμα ήταν  ο Μιχάλης Κοντιζάς  με χρόνο 57:26. Καλές επιδόσεις σημείωσαν και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης στα 100μ πρόσθιο (1:01:51), η Αγγελική Μαυραντζά στα 100μ πρόσθιο (1:11:78) και η Αφροδίτη Γιαρένη στα 200μ πεταλούδα (2:16:92).

Ο  τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Χριστόδουλος Χούμας σχολίασε:


 «Δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή, αλλά σημειώθηκε Πανελλήνιο Ρεκόρ και όρια και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αλίμου για τη φιλοξενία στο Κολυμβητήριο και την καλή οργάνωση που υπήρξε. Δόθηκε ευκαιρία στα παιδιά να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται  και να συλλέξουν εμπειρίες για τις επόμενες διοργανώσεις. Διανύουμε πολύ δύσκολες εποχές και είναι θετικό να διοργανώνονται τέτοιου είδους ιστορικοί αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου