Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Συγχαρητήρια, ήσασταν καλύτεροι»


 Αν  και απογοητευμένοι έπειτα την λήξη της αναμέτρησης οι παράγοντες της Γιουνάιτεντ συνεχάρησαν τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

Η αντιπροσωπεία της Γιουνάιτεντ στην οποία ήταν και ο θρυλικός Σερ Μπόμπι Τσάρλτον αναγνώρισε πλήρως την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Μετά την λήξη του αγώνα έλεγαν χαρακτηριστικά:


«Συγχαρητήρια ήσασταν καλύτεροι. Αξίζατε τη νίκη».
  
 Άλλωστε το κλίμα μεταξύ των παραγόντων των δύο συλλόγων ήταν εξαιρετικό ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους προσκεκλημένους τους με τους οποίους έφαγαν μαζί και συζήτησαν διάφορα θέματα και  αντάλλαξαν και δώρα.


Οι εκπρόσωποι της Γιουνάιτεντ είδαν και τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μένοντας κατενθουσιασμένοι από το προπονητήριο του Ρέντη αλλά και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Επίσης είχαν να λένε τα καλύτερα και για την φιλοξενία και για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα και για τα μέτρα ασφαλείας. Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που ήταν μαζί και με τον Σάββα Θεοδωρίδη και άλλους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ συνεχάρησαν και τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου