Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Φουστέρ: «Δίνουμε τα πάντα γι αυτόν τον κόσμο»


Σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε πλήρως στην πρόκληση της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας  πως για τον κόσμο της ομάδας δίνουν τα πάντα!
  
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οΙσπανός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως:


 "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η αλήθεια είναι πως είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων κόντρα σε μία ομάδα δύσκολη και επικίνδυνη. Καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Μπορέσαμε να τους παίξουμε πολύ καλά στην αντεπίθεση. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην τακτική.

Κάναμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαμε σχεδιάσει. Καταφέραμε να "χτυπήσουμε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αντεπιθέσεις. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Και ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Δημιούργησε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και εμείς δίνουμε τα πάντα γι αυτόν τον κόσμο. Έπρεπε να αμυνθούμε πολύ καλά. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Πιστεύω πως το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε και όπως το είχαμε σχεδιάσει. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε έναν αγώνα.

Το παιχνίδι το είχαμε προετοιμάσει όμως ακριβώς έτσι. Μας πήγαν κάποια πράγματα πολύ καλά. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Δύο γκολ πολύ σημαντικά για τον αγώνα ρεβάνς.

Μία ρεβάνς που θα είναι πολύ δύσκολη. Η Γιουνάιτεντ παίζει μέσα στο σπίτι της. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα που πήραμε απόψε. Κατά τα άλλα ματς όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό κρύβουν πάντα έντονα συναισθήματα για εμάς και για τον κόσμο μας. Είναι ντέρμπι που πάντα θέλουμε να κερδίζουμε.

Πιο πολύ από κάθε άλλη χρονά φέτος που η ομάδα είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Θα τα δώσουμε όλα και σε αυτό το ματς. Θα αγωνιστούμε όπως με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε αποδείξει καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ότι διατηρούμε την συγκέντρωσή μας στο 100% μετά από τέτοιες νίκες και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως είμαστε ακόμη αήττητοι. Έχουμε πολύ καλή εικόνα και στην Ευρώπη. Όπως πάντα ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Μας υποστήριξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πάντα μας δίνουν δύναμη. Αξίζουν τη νίκη πιο πολύ από τον καθένα».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου