Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σιόβας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε»




Λίγο  μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς ο  Δημήτρης Σιόβας δήλωσε ότι στον Ολυμπιακό άξιζε η ισοπαλία, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την δεύτερη θέση στον όμιλο μαζί με την Άρσεναλ.


Αναλυτικά:

Πως είναι να αντιμετωπίζεις παίχτες όπως ο Λεβαντόφσκι και ο Μίλερ;

«Όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο. Δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή τουλάχιστον να έρθει 0-0 ή 1-1. Πιστεύω ότι όλα τα γκολ που ήρθαν ήταν τυχερά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Πιστεύεις ότι η ποιότητα της Μπάγερν είναι αυτή που μπόρεσε και έκανε τη μια φάση γκολ;

«Πρώτα από όλα αυτή την ήταν φάση στο πρώτο γκολ. Εκεί πιστεύω ότι κόπηκαν και τα πόδια της ομάδας. Δεν πιστεύω ότι κάνανε κάποια κλασική ευκαιρία. Συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε με την Άρσεναλ για την δεύτερη θέση και αυτός είναι ο στόχος μας».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός με την εικόνα που έδειξε στα πρώτα 70 λεπτά, θα αντιστρέψει το κλίμα, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών;


«Φυσικά. Είδαμε πως με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, που πιστεύω ότι έτσι θα παίξουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης, θα μπορέσουμε να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και με την Άρσεναλ και με την Μπάγερν. Πιστεύω ότι η ευκαιρία που κάναμε εμείς με τον Μπράουν, θα άλλαζε όλη η ροή του παιχνιδιού. Μετά έκανε ο Λεβαντόφσκι μια ευκαιρία. Αυτές ήταν οι φάσεις. Πιστεύω σταθήκαμε καλά. Λίγο πικραθήκαμε στο τέλος, μου θύμησε το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν που ήρθαν τα γκολ στα τελευταία λεπτά. Θα συνεχίσουμε όμως. Τυχερή ήταν η Μπάγερν, πιστεύω το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου