Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σαλίνο: "Τρία γκολ για την εικόνα της ομάδας, σίγουρα δεν είναι αυτό που δείξαμε στο ματς "


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αλλά στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα ο Σαλίνο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός  μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα...


Αναλυτικά:

Για το ματς με την Μπάγερν:

«Σίγουρα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο πρώτο μέρος σε σχέση με το δεύτερο. Πιστεύω καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε κάποιες αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το ματς άλλαξε τελείως όταν ο Μίλερ πέτυχε αυτό το γκολ και με τον τρόπο που το πέτυχε. Θα προτιμούσαμε φυσικά αυτή η τύχη να είναι με το μέρος μας. Νομίζω ότι το παιχνίδι μετέπειτα δυσκόλεψε για εμάς, προσπαθήσαμε όμως να βγούμε μπροστά. Τρία γκολ για την εικόνα της ομάδας, σίγουρα δεν είναι αυτό που δείξαμε στο ματς και αυτά που δοκιμάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι το πρώτο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Για το πρώτο τέρμα της Μπάγερν και τον τρόπο που μπήκε:

«Όπως είπα και πριν ήταν το γκολ που άλλαξε την ροή του αγώνα και μακάρι αυτή η τύχη να είχε βρεθεί με το μέρος μας, ωστόσο ήταν εναντίον μας. Η Μπάγερν είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία όταν παίρνει το προβάδισμα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το αυξήσει. Πιστεύω ότι άμα είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε λίγο ακόμα το 0-0, το παιχνίδι ίσως να είχε διαφορετική μορφή. Είμαστε και εμείς μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορούμε να το βάλουμε κάτω, άσχετα ποιο είναι σήμερα το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι το σκορ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πρέπει πλέον να χτυπήσουμε όλα τα ματς, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και αυτό θα κάνουμε».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου