Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μάτι Ορτίθ: «Προτιμάμε τον Ολυμπιακό στον τελικό»


 Στη  χώρα μας για να διατηρήσει για 3η σερί σεζόν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην υδατοσφαίριση γυναικών έρχεται η Σαμπαντέλ, έχοντας το ρόλο του μεγάλου φαβορί στο Final 4 της Εuro League που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά την Παρασκευή (24/4) και το Σάββατο (25/4).


Στον  ημιτελικό της Παρασκευής (24/4, 20:15) η ομάδα της Βαρκελώνης αντιμετωπίζει την ουγγρική Ουίπεστ, την οποία είχε αντιμετωπίσει στην προκριματική φάση, επικρατώντας με 14-9.

Η  Μάτι Ορτίθ, ένα  από τα βασικά στελέχη της Σαμπαντέλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, δεν κρύβει την προτίμησή της για το αντίπαλο που θα ήθελε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (25/4, 20:15), επιλέγοντας τον Ολυμπιακό, αντί της ρωσικής Κίρισι.

Και η 24χρονη παίκτρια εξηγεί:


 «Προφανώς ο στόχος μας είναι να νικήσουμε την Ουίπεστ και δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Για αντίπαλο στον τελικό θα επέλεγα τον Ολυμπιακό. Η Κίρισι χαρακτηρίζεται, όπως οι ρωσικές ομάδες, για το γρήγορο παιχνίδι της, κάτι που δεν ταιριάζει στο δικό μας στιλ. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού μοιάζει περισσότερο με το δικό μας και η παρουσία των φιλάθλων της ελληνικής ομάδας δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας αρέσει να υπάρχει ατμόσφαιρα. Μπορεί να αποτελεί πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, αλλά σε εμάς δίνει ένα επιπλέον κίνητρο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου