Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Με φόρα ο Ερυθρός Αστέρας


Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο απέναντι στην Μέταλατς, όμως ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε με φόρα από τη νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και πανηγύρισε μία ακόμα επιτυχία (82-59). Νίκη και για την Τσεντέβιτα, στην έδρα της Ζαντάρ.


Η νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε ελπίδες στον Ερυθρό Αστέρα για πρόκριση στα play offs της Euroleague. Η ψυχολογία των παικτών του Ντέγιαν Ράντονιτς βρισκόταν στα ύψη, όπως ήταν λογικό και απέναντι στην Μέταλατς απέδειξαν του λόγου το αληθές.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μπορεί να μην αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, για να ξεκουραστεί, όμως οι συμπαίκτες του φρόντισαν να καλύψουν το κενό του, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη με 82-59.

Όσο για το κενό του στην επίθεση, το κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο οι Τσαρλς Τζένκινς και Μάικ Τσίρμπες. Οι δύο παίκτες είχαν από 16 πόντους ο καθένας, με τον Αμερικανό να προσθέτει 5 ασίστ και τον Γερμανό 7 ριμπάουντ σε μια πολύπλευρη εμφάνιση. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Νέμανια Ντάνγκουμπιτς, που πρόσθεσε 12 πόντους.


Επιμέλεια: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου