Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ κακή»


 Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Χάρης Παυλίδης και οι πολίστριες του Θρύλου Αλεξάνδρα  Ασημάκη και Άλκηστη  Αβραμίδου, λίγο μετά την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη που έλιξε  ισόπαλη 10-10.

Δηλώσεις Χάρη Παυλίδη:


“Σήμερα (χθες) η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ κακή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωθρά, φάγαμε 3 γκολ στις 3 πρώτες επιθέσεις. Δεχτήκαμε 7 γκολ στο ημίχρονο, νούμερα απαγορευτικά για την άμυνα του Ολυμπιακού, Θεωρώ οτι ίσως είναι ενα απο τα χειρότερα αμυντικά παιχνίδια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Δώσαμε δικαίωμα στη Βουλιαγμένη, ενώ είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό μπροστά, φύγαμε σε πολλές κόντρες, πήραμε πολλές αποβολές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Δώσαμε πολλά προσωπικά γκολ και αυτά τα γκολ, είναι από αυτά που πονάνε και ψυχολογικά και στο σκορ. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην αρχή και δεν έφευγε το σκορ, γιατί κυνηγούσαμε, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Τα πάντα κρίνονται στα πλει οφ, μην ξεχνάτε ότι έχουμε πάρει όλα τα πρωταθλήματα με μειονέκτημα έδρας.”

Δηλώσεις Αλεξάνδρας Ασημάκη

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και η Βουλιαγμένη ήταν πάρα πολύ καλή. Εμείς αμυντικά δεν ήμασταν τόσο καλές, δεχθήκαμε αρκετά γκολ απο τη θέση του φουνταριστού και θεωρώ οτι ήταν πολλά για ενα παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα κυνηγήσαμε το σκορ και τελικά το ματς έληξε ισόπαλο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, τα πάντα θα κριθούν στους τελικούς.”

Δηλώσεις Άλκηστης Αβραμίδου


“Σήμερα δεν κάναμε καλή εμφάνιση, τα 5 γκολ από φουνταριστό είναι πάρα πολλά, κάναμε πάρα πολλά λάθη, θεωρώ ότι ο σημερινός αγώνας είναι ένα πολύ καλό τεστ εν όψει των ευρωπαϊκών μας στόχων. Νομίζω οτι μας αδικεί η εμφάνιση και το αποτέλεσμα χωρίς να θέλω να μειώσω την Βουλιαγμένη που είναι καλή ομάδα και τα κορίτσια το παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Αδικούμε τους εαυτούς μας με τέτοιες εμφανίσεις.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου