Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σέλουκ: «Θα μείνουν να παίξουν με την Ελλάδα»



 Η  ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού είχε γνωστοποιήσει χθες πως   Γιάγια και Κόλο Τουρέ αναχώρησαν από την Βραζιλία με προορισμό το Μάντσεστερ για να παραβρεθούν στην κηδεία του αδερφού τους, Ιμπραϊμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών.


 Ο  Ντιμίτρι Σέλουκ, ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, τη στιγμή που η συμμετοχή των δύο στον αγώνα-τελικό με την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, ήταν στον «αέρα», δήλωσε στο BBC πως ο πελάτης του και ο αδερφός του αποφάσισαν να μείνουν στη Βραζιλία και να παίξουν κόντρα στην «γαλανόλευκη».

Ο  Σέλουκ δήλωσε χαρακτηριστικά στο BBC Sport:

 «Λογικά θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ αμέσως, αλλά νομίζω πως θα μείνουν για να παίξουν με την Ελλάδα την Τρίτη. Ο Ιμπραϊμ ήταν μεγάλος οπαδός της ομάδας και θα ήθελαν να παίξουν για εκείνον και τη χώρα τους».

Για να προσθέσει:


«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Είναι αναστατωμένοι, αλλά από την άλλη υπάρχει η εθνική ομάδα που συμμετέχει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και χωρίς αυτούς, δεν θα είναι το ίδιο. Αν φύγουν τώρα θα είναι πολύ άσχημο για την Ακτή γιατί στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να αποκλειστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου