Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Εξετάζεται η περίπτωση Μπολάνιος!



Ογεννημένος το 1984 Κριστιάν Μπολάνιος Ναβάρο μαζι με την υπόλοιπη παρέα του Τζόελ Κάμπελ, έστειλε  στους  «16» την Κόστα Ρίκα και φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.  
  

Ο διεθνής χαφ της Κόστα Ρίκα, ο οποίος έχει φτιάξει το όνομά του σε σκανδιναβικά πρωταθλήματα και  έκανε ένα καλό ματς κόντρα στην Ιταλία,  είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που παίζουν στο Μουντιάλ και απασχολεί τους ερυθρόλευκους σύμφωνα με πληροφορίες από την χώρα.

Εκτός  από τον Τζόελ Κάμπελ η Κόστα Ρίκα  έχει και άλλους χαρισματικούς παίκτες όπως και τον Μπολάνιος. Ο Μπολάνιος είναι από το 2010 στην Κοπεγχάγη από την οποία φέτος μένει ελεύθερος (σ.σ. το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30.06.2014) όμως μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο διεθνής χαφ, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και να δώσει βοήθειες και από τον άξονα. Έχει ύψος 1.78 μέτρα και είναι ιδιαίτερα δυνατός, γρήγορος και τεχνίτης. Η φυσική του θέση είναι δεξί εξτρέμ. Στην Κόστα Ρίκα πάντως έχουν ήδη πέσει πολλά βλέμματα μετά το 2 στα 2 που έχει κάνει στον όμιλό της και τη νίκη της με την Ιταλία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Δανία, ο παίκτης δεν συνεχίζει στην Κοπεγχάγη. Σε αυτήν την κατεύθυνση ο Στάλε Σολμπάκεν, τεχνικός της ομάδας, στάθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο παίκτης θα αποχωρήσει καθώς δεν έκανε και τόσο καλή χρονιά. Ο Μπολάνιος ωστόσο παραμένει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική μονάδα με μεγάλο κίνητρο. Aυτή  την στιγμή εξετάζεται και ίσως γίνει και κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου