Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Σενάρια για Φολσβίνκελ και Ολυμπιακό



Ο  Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για τον Ρικι Φολσβίνκελ, με τη Νόριτς να έχει βάλει... πωλητήριο στον παίκτη και τον ίδιο να δείχνει θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών.
  

Στη  λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται ότι ο Ολλανδός στράικερ βρίσκεται ψηλά για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του παίκτη. Ο ίδιος έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ μετά τον υποβιβασμό των «καναρινιών» και θέλει να φύγει είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Και  η αγγλική ομάδα πάντως,  λόγω του υψηλού συμβολαίου του διεθνούς φορ το ίδιο ωστόσο φαίνεται ότι επιθυμεί κι αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές. Ο  25χρονος επιθετικός την ίδια στιγμή δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όπως αναφέρει το «GOAL», παρ' όλα αυτά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Αυτό γιατί η Νόριτς είχε δαπανήσει πέρυσι το καλοκαίρι περί τα 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με πολύ λιγότερα.


Πάντως  οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να γίνει το deal, με το ιδανικό σενάριο για τους Πειραιώτες να είναι πιθανότατα ο δανεισμός του Φολσβίνκελ με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου