Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η φιέστα της Ρεάλ για το 10ο (video)


Η  Ρεάλ πανηγύρισε μαζί με χιλιάδες φίλους της στη Μαδρίτη την κατάκτηση του Champions League και συγκεκριμένα το  10ο ευρωπαϊκό τρόπαιο,  σε μία φαντασμαγορική φιέστα.


Μετά  τους πανηγυρισμούς επί πορτογαλικού εδάφους, υπήρξε και συνέχεια στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς  η πλευρά της Μαδρίτης υποδέχτηκε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την αποστολή της Ρεάλ να φτάνει στις 22:00 έξω από το δημαρχείο της πόλης.

 Στην  αίθουσα του Δημαρχείου έγινε η βράβευση της Ρεάλ από τον δήμαρχο, με το λεωφορείο να μεταφέρει, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, αλλά και τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ στη νομαρχία κι ακολούθως στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» που ήταν ήδη γεμάτο.

Τα δέκα ευρωπαϊκά τρόπαια των «μερένχες» είχαν στηθεί περιμετρικά στο κέντρο του γηπέδου, όπου και βρίσκονταν τέσσερις γιγαντοοθόνες. Στη συνέχεια αφού έκλεισαν τα φώτα, ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας, ενώ παίχτηκε κι ένα βίντεο με τις χρονιές και τις πόλεις που κατακτήθηκαν τα ευρωπαϊκά.

Τραγούδια  από τους παίκτες, αλλά και τον Κάρλος Αντσελότι, που τραγούδησε επίσης τον ύμνο της Ρεάλ  συμπλήρωναν το σκηνικό στο «Μπερναμπέου», που είχαν ανέβει μαζί με τον Ζιντάν κι όλους τους ποδοσφαιριστές στην κορυφή του πόντιουμ μέσα από έναν λευκό διάδρομο, με τους δύο αρχηγούς, Κασίγιας και Ράμος να σηκώνουν το βαρύτιμο τρόπαιο υπό τους ήχους του «We are the champions».


Δείτε το σχετικό βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου