Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

"Απέρριψε τα 2,5 εκατομμύρια για Αμραμπάτ η Γαλατά"


Δημοσιεύματα στην Τουρκία θέλουν την Γαλατάσαραϊ να είπε "όχι" στα 2,5 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον Νορντίν Αμραμπάτ. Πιέζει να φύγει θέλοντας να... μείνει ο Μαροκινός.


Ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι ξεκάθαρα ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Μαροκινός διεθνής εξτρέμ είναι ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Μίτσελ και οι Πειραιώτες κάνουν προσπάθειες για να τον αποκτήσουν.

Τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν την Γαλατάσαραϊ να δέχθηκε πρόταση 2,5 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, την οποία και απέρριψε, κρίνοντας την ως χαμηλή. Μάλλον φυσιολογικό, να κρίνουμε από το γεγονός πως η "Τσιμ Μπομ" είχε δαπανήσει περίπου 8 εκ. ευρώ για τον αποκτήσει από την Κάισερισπορ!

Ο Αμραμπάτ σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Γαλατάσαραϊ, ωστόσο πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του παίκτη, που με αυτό τον τρόπο πιέζει για να φύγει. "Βρείτε τα, αλλιώς θα... μπαστακωθώ εδώ", θα μπορούσε να είναι το μήνυμα του Μαροκινού σε ελεύθερη μετάφραση προς τους διοικούντες την Γαλατά.

Και αυτό διότι εξαιτίας του περιορισμού των ξένων, ο τουρκικός σύλλογος δεν θέλει να κρατήσει τον Αμραμπάτ και ψάχνει να τον πουλήσει. Θέλοντας βέβαια να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη αφού ο 27χρονος άσος στοίχισε πάρα πολλά χρήματα.

Από την πλευρά του ο Αμραμπάτ δεν θέλει να μπει πάλι σε καθεστώς δανεισμού (όπως αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Μάλαγα), αλλά επιθυμεί να απεμπλακεί τελείως με την Γαλατά.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου