Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου η Ακαδημία


Οι ομάδες Κ-13, Κ-14 παρακολούθησαν την παράσταση "Ομήρου Ιλιάδα".  
Την Παγκόσμιο Ημέρα Θεάτρου τίμησαν την Κυριακή (27/3) οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα παιδιά της Κ-13 και της Κ-14 μαζί με τους προπονητές τους κ.κ Παπαπαναγή, Παπακωστούλη επισκέφτηκαν το Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" και παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση "Ομήρου Ιλιάδα". 
Η παράσταση που έχει γράψει και σκηνοθετήσει η κα Κάρμεν Ρουγγέρη πραγματεύεται τον Τρωικό Πόλεμο και παρουσιάζει με ωραίο τρόπο όλα τα πρόσωπα του. Τον Αχιλλέα, την ωραία Ελένη, τον Έκτορα, τον Πάρη, τον Μενέλαο, τον Αγαμέμνονα και όλους τους άλλους ώρωες του έργου του Ομήρου. 
Το έργο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των μικρών ποδοσφαιριστών ενώ μετά από την ολοκλήρωση της παράστασης όλοι ανέβηκαν στη σκηνή για να συγχαρούν την κα Ρουγγέρη και τους ηθοποιούς και παράλληλα να μιλήσουν μαζί τους για αυτά που τους εντυπωσίασαν. 
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν δίνει βάση μόνο στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση των νεαρών μελών της αλλά ρίχνει μεγάλο βάρος στην μόρφωση τους μέσα από το σχολείο αλλά και την επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου