Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τα μέτρα τάξης του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός



Το  πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός όπου αποφασίστηκε να είναι πιο δυναμική η παρουσία της Αστυνομίας στην Τούμπα.  


Σήμερα εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν με τους επικεφαλής της Αστυνομίας για να κουβεντιάσουν τα μέτρα τάξης του δεύτερου ημιτελικού την Μ. Τετάρτη στην Τούμπα. Λόγω  υψηλής επικινδυνότητας, αποφασίσθηκε όπως και στο πρώτο παιχνίδι,  να είναι πιο δυναμική η παρουσία της Αστυνομίας μέσα, αλλά και έξω από την Τούμπα.

Στο γήπεδο θα υπάρχουν αθλητικοί εισαγγελείς, ενώ στον Ολυμπιακό θα διατεθεί μια σουίτα για τις ανάγκες του. Στην ερώτηση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ εάν θα βρεθεί στο γήπεδο ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης η απάντηση ήταν πως «ο κ. Μαρινάκης δεν πηγαίνει σε εκτός έδρας παιχνίδια».


Τα μέτρα θα ξεκινήσουν από την ώρα που θα φτάσει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνοδεύσουν την αποστολή διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και έξω από την Τούμπα η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι πολύ μεγαλύτερη μετά τις 16:00.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου