Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστόπουλος: «Στο κέντρο θα κριθεί»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο  Νίκος Αναστόπουλος   σχετικά με τον σημερινό αγώνα, τόνισε πως το ματς θα κριθεί στο κέντρο, αναφέρθηκε στην έδρα του Ολυμπιακού, την οποία χαρακτήρισε «καυτή», αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καθορίσει αυτή το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra 103,3»

Για το ματς Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν:


«Πάντα στο ξεκίνημα και ειδικά απέναντι σε τέτοια ομάδα, ο βαθμός είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα που δίνει και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Γιατί δεν θα μετρήσει η πρεμιέρα, αλλά η πορεία. Το αποψινό ματς θα κριθεί κατά την άποψή μου στο κέντρο. Η Παρί παίζει το 4-3-3 πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάνει εύκολα την μπάλα για να μην δέχεται δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Και ο παίκτης που θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου, ο Σαβιόλα αν είναι, να γυρνάει και να γίνεται τρίτο χαφ, γιατί η Παρί θα έχει έναν παίκτη παραπάνω στο κέντρο. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ το σύστημα. Για αυτό πληρώνεται ο Μίτσελ και του έχει δώσει ο Μαρινάκης ό,τι έχει ζητήσει, για να βρει λύσεις. Η Παρί έχει τρία "σκυλιά", παίκτες γρήγοροι, μπαλαδόροι. Και τρεις κυνηγούς-φωτιά. Χρειάζονται διπλά μαρκαρίσματα στις πτέρυγες, να δίνονται βοήθειες στα μπακ που θα είναι Μπονγκ ή Χολέμπας και Μανιάτης. Οι εξτρέμ Κάμπελ και Βάις, αν παίξουν, είναι γρήγοροι και μπορεί να γυρνάνε πίσω, για να μένουν τα χαφ στον άξονα και να μην αδειάζει το κέντρο. Σε τέτοια παιχνίδια για να πετύχεις πρέπει οι 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές να έχουν απόδοση άριστη».

Για τους Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι:

«Είναι δύο παίκτες που δεν πρέπει να μείνουν αφύλακτοι. Αν δεν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής δεν μπορείς να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Μπορεί στο 89' να κερδίσουν ένα πέναλτι, ένα φάουλ, να κάνουν μια σέντρα, μια πάσα».

Για την έδρα και αν θα παίξει αμυντικά ή επιθετικά:


«Το Καραϊσκάκη είναι καυτή έδρα, αλλά δεν θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Σε μια ομάδα καλή όπως ο Ολυμπιακός, που έχει κι άλλα περιθώρια βέβαια, αν η αμυντική λειτουργία είναι καλή, σφικτή άμυνα, δεν έχουν χώρο οι αντίπαλοι, είναι κοντά οι γραμμές και παίξει γρήγορα πιστεύω θα μπορέσει να χτυπήσει το ματς. Λέτε αν θα παίξει επιθετικά; Υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που λέει καθίστε πίσω; Απορώ πώς τα γράφουν αυτά. Καμιά φορά αναγκάζεσαι να μείνεις πίσω από την πίεση που σου ασκεί ο αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου