Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

K-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0


Στο +10 η διαφορά από τον Ατρόμητο.  

Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 1ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 τουΠαναθηναϊκού
Η ομάδα μας που έχει προκριθεί ως πρώτη στο Final-4 του Περιστερίου (12-14/5) αύξησε την διαφορά της στους 10 βαθμούς από τον 2ο Ατρόμητο Αθηνών αφού μετά από 23 αγώνες έχει 53β και ο αντίπαλος της 43. 
Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρογενίδη κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Το μοναδικό τέρμα της "συνάντησης" πέτυχε στο 14'  με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κωστανάσιος μετά από ασίστ του Ξενιτίδη. 
Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες για γκολ στο 9' και στο 27' με τον Ξενιτίδη ενώ στο 2ο ημίχρονο και στο 79' πάλι ο Ξενιτίδης πιάνει ωραίο σουτ μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ. Ακολουθούν δυο κεφαλιές από Τσιριγώτη και Νεοφυτίδη στο 83' και στο 86' οι οποίες όμως δεν βρίσκουν στόχο. 
Η ομάδα μας έχει ένα αγώνα παιχνίδι στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος την Κυριακή (13:00) εκτός έδρας μ' αντίπαλο τον Λεβαδειακό. 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας μετά από τον αγώνα σημείωσε: "Ήταν μια ακόμη νίκη για εμάς. Σε πολλά πράγματα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι για την τελική φάση του Πρωταθλήματος". 
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης (58' Χατζηχρηστου), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Αντωνόπουλος), Πέιος (63' Αγγελόπουλος), Βοϊλης (74' Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Καμπετζής (67' Χατζηιωαννίδης). 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Νικολογιάννης (46' Μανιδάκης), Ζερβόπουλος (46' Καλομοίρης), Βαρέσης (46' Σπίνος), Αποστολάκης (82' Λώλος), Σκεντεράι, Σβέιν, Γιαούπι, Δημητρούλας (72' Ξεπαπαδάκης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου