Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Στη Σαντορίνη για να «ντουμπλάρει» τις νίκες!


Με στόχο την 2η νίκη στην σειρά των τελικών του πρωταθλήματος με την οποία θα «αγκαλιάσει» το 4ο διαδοχικό ντάμπλ, θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΑΟ Θήρας τη Δευτέρα (17:30, ΕΡΤ 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την άνετη νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση στο Ρέντη κόντρα στον ΑΟ Θήρας θέλουν να «ζευγαρώσουν» τα θετικά αποτελέσματα για να έχουν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλήτριες την ερχόμενη Πέμπτη (18:30) στο Ρέντη μπροστά στον κόσμο του Θρύλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. Οι «ερυθρόλευκες» προπονήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Ρέντη, και στη συνέχεια αναχώρησαν αεροπορικώς με για τη Σαντορίνη.
Κονόμη: «Να πάρουμε στην έδρα μας το πρωτάθλημα»
Η λίμπερο του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr:
«Τελειώσαμε νικηφόρα το πρώτο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, το καταλάβαμε αυτό και όταν παίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε συγκεντρωμένα και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να φέρουμε τη σειρά στο Ρέντη και να πάρουμε στην έδρα μας το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου