Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Βούζας: "Στην κορυφή όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό"


Δηλώσεις για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ-20

Μετά από το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (8-2) και την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-20 οι Νέοι του Ολυμπιακού άνοιξαν σαμπάνιες και πανηγύρισαν μέσα στα αποδυτήρια. Έπειτα και από τους πανηγυρισμούς οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο olympiacos.org για τη μαγική χρονιά. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
 
Βασίλης Βούζας (Προπονητής): «Αξίζαμε αυτό το Πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε. Το δείξαμε στα παιχνίδια που έχουμε δώσει έως σήμερα και θα το δείξουμε και σ΄ αυτά που απομένουν. Δικαιωματικά σ’ αυτή την ομάδα άξιζε η πρώτη θέση και τα παιδιά φρόντισαν να την έχουν στην κορυφή από την αρχή έως το φινάλε. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Συνεχίζουμε έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε νίκες. Επιζητούμε συνεχώς την βελτίωση γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Το  να κατακτάς το Πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντικό και αυτή η επιτυχία ανήκει στα παιδιά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει ότι είναι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όσους δούλεψαν για την ομάδα, φυσικά την διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παιδιά από την ομάδα Νέων έπαιξαν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά θέλουμε να πούμε στα παιδιά πως αυτή είναι η αρχή και πως τ’ αποτελέσματα έρχονται με πολύ δουλειά και κάτω το κεφάλι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές». 
 
Φώτης Στρακόσια (Βοηθός Προπονητή): «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα από την αρχή έως το τέλος και δίκαια είναι στην κορυφή. Το άξιζαν τα παιδιά. Εμείς ως προπονητές της Ακαδημίας είμαστε και παιδαγωγοί και οφείλουμε να προετοιμάζουμε τα παιδιά για να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες που θα τους παρουσιαστούν στο παρών και στο μέλλον. Χρειάζεται δουλειά και σωστή νοοτροπία για να πετύχεις και αυτά είναι που θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια». 
 
Αντώνης Βατουσιάδης: «Έγινε πολύ καλή δουλειά φέτος. Πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα κρίθηκε στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να μας ακολουθήσει. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε αήττητοι το Πρωτάθλημα. Είναι εφικτός στόχος αλλά θέλει συγκέντρωση. Όσο για το μέλλον. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην πρώτη ομάδα και θα δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό». 
 
Άρντιτ Τόλι: «Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά για το 2ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα που είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια γι’ αυτό πετύχαμε. Εύχομαι και ελπίζω αρκετά παιδιά από την Κ-20 να παίξουν στην πρώτη ομάδα ή να παίξουν σ’ άλλες ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Όλοι είδαν φέτος πως παίξαμε την καλύτερη μπάλα. Δεν μας αμφισβητεί κανείς». 
 
Κώστας Μεγαρίτης : «Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά. Αυτό που μας μένει είναι να διατηρήσουμε το αήττητο έως το τέλος. Μέσα από αυτή τη χρονιά μάθαμε πολλά και είδαμε και στην Ευρώπη ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σ’ όλες τις ομάδες. Το πιο σημαντικό επίτευγμα της χρονιάς προσωπικά είναι το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψα. Αυτό με γεμίζει ευθύνες και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτή τη μοναδική ευκαιρία». 
 
Γιώργος Μανθάτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το Πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Πρωταθλήματα μπορεί να έρθουν πολλά αλλά εμείς θέλουμε να το πάρουμε αήττητο και να γράψουμε ιστορία. Είναι μια χρονιά που η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κρατάμε την καλή απόδοση όλη τη χρονιά αλλά και τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο και από ατυχία δεν συνεχίσαμε στους «16». Μέσα στην χρονιά πήρα την ευκαιρία μου να παίξω και στην πρώτη ομάδα κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι μια μικρή αρχή ένα βήμα. Θέλει δουλειά για να παίξεις στον Ολυμπιακό». 
 
Παναγιώτης Ρέτσος: «Ήταν μια απίστευτη χρονιά. Παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα μπορούσαμε να έχουμε συνεχίσει στο Youth League. Ο πρώτος στόχος που ήταν το Πρωτάθλημα επετεύχθη και τώρα θέλουμε και το αήττητο. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να πάρω ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να δουλεύω κάθε μέρα πιο σκληρά για να πετύχω». 
 
Θανάσης Ανδρούτσος: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαστε δίκαια Πρωταθλητές. Η πορεία μας ήταν εκπληκτική αλλά θέλουμε και το αήττητο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη δεμένη οικογένεια που ξέρει να δουλεύει και να κερδίζει. Σίγουρα είναι σημαντικό να είσαι Πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά θέλαμε να έχουμε συνεχίσει και να έχουμε φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη γιατί απλά μπορούσαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου