Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ντουρμάζ: «Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι»


Ο  Τζίμι Ντουρμάζ εστίασε την προσοχή του στην ετοιμότητα του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται έχοντας στο μυαλό τους ότι θα συνεχιστεί  το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Το σχόλιο του για το ματς: 

«Πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πολύ καλοί ικανοί να παίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι δεν είναι πολύ εύκολο για τον προπονητή όμως γνωρίζουμε ότι είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να επιλέγει. Επιλέγει τη μία φορά μία ενδεκάδα, επιλέγει την άλλη φορά μία άλλη ενδεκάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι όλες αυτές οι ενδεκάδες να αποδίδουν καλά».

-Για το γκολ με φάουλ που πέτυχε: 

«Είχα καλό προαίσθημα όταν αποφάσισα να το εκτελέσω. Είδα τον τερματοφύλακα ο οποίος έκανε ένα βήμα προς την κατεύθυνση την οποία θεωρητικά θα κάλυπτε. Αποφάσισα να το σουτάρω εκεί που το σούταρα και ήταν καλή εκτέλεση καθώς μπήκε γκολ».

-Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικά ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδος: 

«Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι. Πάντα δουλεύουμε και εργαζόμαστε έχοντας στο μυαλό μας ότι τα παιχνίδια θα γίνουν και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Έτσι προετοιμαζόμαστε. Από εκεί και πέρα όποια και αν είναι η απόφαση εμείς θα τη διαχειριστούμε αναλόγως, αλλά εμείς κάνουμε πάντα τη δουλειά μας σαν να θεωρούμε ότι οι αγώνες θα γίνουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου