Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μποτία: «Σκεφτόμαστε πως ίσως συνεχιστεί το Κύπελλο»


Ο  Αλμπέρτο Μποτία μιλώντας μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στο γεγονός πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι σε εγρήγορση εφόσον συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας.
   
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


-Ποιο είναι το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τη στιγμή που έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα:

 «Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σκέφτονται μόνο πως πάντα έχουν την υποχρέωση να δείχνουν τον καλό τους εαυτό, να δουλεύουν κάθε μέρα για το καλό της ομάδας μας, να απολαμβάνουν τη δουλειά τους, να απολαμβάνουν το επάγγελμά τους και να σκέφτονται πάντα πως πρέπει να δείχνουν όλο τον σεβασμό σε οποιοδήποτε αντίπαλο πρέπει να αντιμετωπίσουν».

-Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: 

«Πάντα αυτό που προσπαθούμε είναι να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Θέλαμε φυσικά να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδό μας να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, όπως είπα και πριν σεβόμαστε τους εαυτούς μας σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

-Για το πως ο ίδιος ενώ όλα έχουν κριθεί, μπαίνει στο γήπεδο και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό: 

«Όπως είπα και πριν, πάντα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπαθούν να δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνονται. Προσπαθούν να παρουσιάζουν ένα καλό ποδόσφαιρο, σέβονται τον εαυτό τους, σέβονται το επάγγελμά τους, προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και προσπαθούν να είναι σε φόρμα μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια, γιατί έχουν στο μυαλό τους πως ίσως γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

-Για το εάν υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν το νταμπλ και φέτος σε περίπτωση που γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος:

 «Ναι φυσικά. Σκεφτόμαστε πως μπορεί να παίξουμε τον τελικό και θέλουμε μέχρι το τέλος να προπονούμαστε και να είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε καθημερινά το 100% του εαυτού μας στην προπόνηση, για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ενδεχόμενο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου