Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Μπουχαλάκης: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να κλείσει επιτυχημένα η σεζόν»



Σε δηλώσεις του στη Media Day Vodafone ο  Ανδρέας Μπουχαλάκης,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα συναισθήματα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και  για την εγρήγορση της ομάδας και αν αυτή οφειλόταν στην εκκρεμότητα του Κυπέλλου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Τα συναισθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει η προετοιμασία, είναι ο στόχος αυτός. Πρώτα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μόνο ευχαριστημένοι είμαστε από την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Νομίζω κάναμε μία πολύ καλή χρονιά, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε και αήττητοι. Ο στόχος επετεύχθη και έχουμε μπροστά μας τις προσεχείς ημέρες και το Κύπελλο. Να το κατακτήσουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν η εγρήγορση της ομάδας, οφειλόταν στην εκκρεμότητα του Κυπέλλου:  «Το πρωτάθλημα το είχαμε κατακτήσει πολύ καιρό και εφόσον δεν είχαμε προχωρήσει στην Ευρώπη, αναμέναμε τις εξελίξεις και περιμέναμε πως και πώς να οριστεί. Από τη στιγμή που ορίστηκε, είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλή ένταση και όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Για το αν τον πείσμωσαν οι φετινοί τραυματισμοί: «Νομίζω πως ναι. Ξεκίνησα πολύ καλά τη χρονιά, ο προπονητής μου είχε δείξει την εμπιστοσύνη του. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι ένα μάθημα και αυτό, εξίσου όπως αν έπαιζα μία γεμάτη σεζόν, γιατί έμαθα καλά τον εαυτό μου, πώς να αντιμετωπίζω κάποιες καταστάσεις και νομίζω ότι του χρόνου θα είμαι ακόμα πιο έτοιμος, ώστε να διεκδικήσω τη θέση μου και ότι δεν κατάφερα φέτος, να το κάνω του χρόνου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου