Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ρομπέρτο: «Τα νούμερα δείχνουν πως κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά»


Ο Ρομπέρτο σε δηλώσεις που έκανε στη Media Day Vodafone του Ολυμπιακού,  αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα και την προσπάθεια που έκανε, αλλά και στους άλλους δύο πορτιέρο. Παράλληλα, αποκάλυψε ποιο πρωτάθλημα του έχει μείνει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τη χρονιά που ολοκληρώνεται: «Μπορεί να φαίνεται ένα εύκολο πρωτάθλημα από τη διαφορά των πόντων, όμως, αυτό ακριβώς κάνει τη δυσκολία, για να είσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο και τόσο ανταγωνιστικός. Όμως, εμείς έχουμε δουλέψει πολύ. Τα νούμερα δείχνουν ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη διαφορά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας: «Στην αρχή το κίνητρο είναι να αποσπάσεις μια σταθερή διαφορά από τους άλλους. Για αυτόν τον λόγο παλεύουμε. Όταν τα καταφέραμε και ήμασταν πιο ψηλά από τους άλλους, όντως, το κίνητρό μας ήταν να 'μαστε καλύτεροι απέναντι στον εαυτό μας. Να ξεπερνάμε τον εαυτό μας».

Για τις σχέσεις του με τους τερματοφύλακες: «Είναι κι αυτοί μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, στην οποία υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και οι σχέσεις μεταξύ μας είναι καλές. Και εκείνοι οι παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής, εκεί φαίνεται πόσο δεμένη είναι η ομάδα. Είναι όλοι άψογοι στη συμπεριφορά τους. Και οι δύο αυτοί είναι τέτοια παραδείγματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, προφανώς είναι οι καλύτεροι για να βρίσκονται στον καλύτερο σύλλογο. Τώρα έχουν ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και πιστεύω πως έχουν ταλέντο και θα πάνε πολύ καλά».

Για το ποιο πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη σημασία: «Ίσως το πρώτο πρωτάθλημα που κέρδισα εδώ όταν ήρθα, μπορώ να το ξεχωρίσω λίγο παραπάνω, αλλά κι από την άλλη όλα όσα κέρδισα μου έχουν αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι το ίδιο σημαντικά για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου