Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

«Σάρωσε» το τμήμα Κωπηλασίας


Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Ερετών με την ονομασία «Παύλος Δαμαλάς» στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στον Δήμο Μαραθώνα την Κυριακή (10/04).

Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος μέρος με 21 αθλητές και κατέκτησε συνολικά 6 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα.
Αναλυτικά ανά αγώνισμα οι κορυφαίες «ερυθρόλευκες» κατατάξεις:
ΧΡΥΣΑ (2):
ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ: Βασίλης Αγγελόπουλος
ΣΚΙΦ ΑΔΡΩΝ: Γιάννης Αριστιάδης

ΑΡΓΥΡΑ (2):
ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ: Βασίλης Αγγελόπουλος, Ηλίας Ευκαρπίδης
ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ: Αλέξης Φρούτζας, Αναστάσιος Κουτσουβάνος

ΧΑΛΚΙΝΑ (2)
ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ: Ηλίας Δρόσος, Γιώργος Μουρατίδης
ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ: Γιώργος Βενεκές, Κωνσταντίνος Κοντραφούρης

Βουγίδης: «Συστηματική δουλειά, επαγγελματική νοοτροπία»
Ο έφορος  των Ναυταθλητικών Τμημάτων του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr:
«Η συστηματική δουλειά με επαγγελματική νοοτροπία απέδωσε καρπούς, οι αθλητές μου κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα, ειδικά ο Γιάννης Αριστιάδης και ο Βασίλης Αγγελόπουλος που είναι το μέλλον της Εθνικής Ομάδας. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να δεχτούμε πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τους δύο αθλητές μας.  Οι κωπηλάτες των μικρών κατηγοριών που διακρίθηκαν πιστεύω ότι με την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι προπονητές μας, Δημοσθένη Κούβαρης  στις Ακαδημίες και Τάκης Λιβανός στο αγωνιστικό θα μας γεμίζουν με χρυσά μετάλλια για πολλά χρόνια ακόμη. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια και όλα αυτά δε θα γίνονταν εάν δεν υπήρχε η ουσιαστική στήριξη της διοίκησης».
Κούβαρης: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά»
Ο προπονητής Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Δημοσθένης Κούβαρης δήλωσε στο osfp.gr:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάλεψαν τις κούρσες τους σε πολύ αντίξοες συνθήκες με τον καιρό να είναι κόντρα, κι όμως τα κατάφεραν να διακριθούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, με την επιστροφή μας οι αθλητές μας θα ξεκουραστούν μια ημέρα και θα ετοιμάσουμε το πλάνο για το πρωτάθλημα».
Λιβανός: «Στόχος δεν είναι μόνο τα μετάλλια»
Ο προπονητής του Αγωνιστικού, Τάκης Λιβανός τόνισε αναλυτικά τα εξής:
«Σε δύσκολη μέρα για κωπηλασία λόγο του δυνατού αέρα τα παιδιά έδειξαν να το παλεύουν. Περιμένω πολλά περισσότερα από όλους. Ο στόχος μας σαν τμήμα δεν είναι μόνο τα μετάλλια αλλά και η στελέχωση της εθνικής ομάδας, έχω απαιτήσεις και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ τον Έφορο μας και την διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας στο δύσκολο έργο μας για την επίτευξη των στόχων μας.  Σε 20 μέρες έχουμε το πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα στα σκάφη. Τρεις μέρες πριν τους αγώνες μας έσπασε μια βάρκα κι ένα κουπί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου