Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Μαντζουράκης: «Το σενάριο του παιχνιδιού ήταν περίεργο»


Ο  Γιάννης Μαντζουράκης χαρακτήρισε το σκορ της ήττας από τον Ολυμπιακό πλασματικό και   παραπονέθηκε για την γενικότερη αντιμετώπιση που έχει ο Παναιτωλικός από την διαιτησία ( η γνωστή “καραμέλα” έκανε την εμφάνισή της παρά της 5άρα).  


  Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε:

Αναλυτικά:

«Το σενάριο του παιχνιδιού ήταν περίεργο γιατί είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με ίδιες φάσεις. Αντί όμως να σκοράρουμε δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ. Παρόλα αυτά μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και το σκορ έως εκείνο το σημείο ήταν πλασματικό. Δεν μου άρεσε ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά επιστρέψαμε δείχνοντας ότι έχουμε τη δύναμη. Έχουν γίνει λάθη εις βάρος μας και αυτά έγειραν την πλάστιγγα της υπεροχής. Είχαμε αδυναμία στις στημένες φάσεις και πρέπει να το σημειώσουμε αυτό.


Θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα, που ξέρει αντιδρά, να τρέχει και να δουλεύει. Ο Παναιτωλικός δικαιούταν να έχει περισσότερους βαθμούς και ένα αβάντζο για να μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία παιχνίδια στα οποία υπήρχαν απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες μαζί με τον Αστέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου