Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πρώτα το Κύπελλο, μετά τα… προκριματικά


Το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωσή των υποχρεώσεών τους θα κοιτάξουν οι Πειραιώτες την επόμενη σεζόν.


Στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά την είδηση πως κατά… 99,9% την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσουν από τα προκριματικά το ταξίδι τους στο Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα. Στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, περιμένοντας αν οι Θεσσαλονικείς θα κατεβάσουν την πρώτη ομάδα ή την Κ20 του συλλόγου τους.

Όσον αφορά τώρα τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως προβληματίζεται για μία θέση στο αρχικό σχήμα και είναι εκείνη του εξτρέμ, με τους Πάρντο, Ερνάνι και Ντουρμάζ να έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες δέκα θέσεις της ενδεκάδας, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φουστούνης. Στο άλλο άκρο της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Φουστέρ και σέντερ φορ ο Ιντέγε.

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβα αναμένεται να ζητήσει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδείξουν πως η ήττα (έστω και σε φιλικό) από τον Πανιώνιο ήταν μία κακή παρένθεση. Άλλωστε, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείξουν πως αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα για τον τελικό του Κυπέλλου (όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ ή τον Ατρόμητο).

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκείνο που προκύπτει είναι πως όλα θα συζητηθούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας. Και τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την προετοιμασία να ξεκινάει νωρίτερα, λόγω της επικείμενης συμμετοχής των Πειραιωτών στα προκριματικά του Champions League.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου