Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Έτοιμος ο Θρύλος για τη νέα μεγάλη πρόκληση!


Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο ημιτελικό με την Ούιπεστ το Σάββατο (14:30) στο Final 4 της Euroleague που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ! 

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης μπαίνουν αύριο, Σάββατο σε μια ακόμα μεγάλη πρόκληση για την ιστορία του τμήματος και του συλλόγου μας. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει, στο πλαίσιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ, την Ούγγρικη Ούιπεστ (14:30, osfp.gr και Νοvasports 1), στον δεύτερο ημιτελικό της αυριανής ημέρας, αφού θα προηγηθεί στις 13:00 η αναμέτρηση της οικοδέσποινας Σαμπαντέλ με την Ρώσικη Κίνεφ. Οι 4 φιναλίστ του φετινού Final 4 είναι οι ίδιοι με το περσινό το οποίο κατέκτησε πανάξια ο Θρύλος μέσα στον Πειραιά, με τη διαφοροποίηση στα ζευγάρια των ημιτελικών αφού πέρσι ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Κίνεφ Κίρισι σε βάρος της οποίας επιβλήκε με 10-8 για να σφραγίσει το εισιτήριο στον τελικό. Φέτος στο δρόμο των Πρωταθλητριών Ευρώπης βρίσκεται η Ούιπεστ αλλά ο στόχος παραμένει ο.. ίδιος για την ομάδα μας.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ και άπαντες πλέον περιμένουν τον αυριανό ημιτελικό...
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:
Σάββατο 23/4
13:00 – CN Astralpool SABADELL (ESP) – Kinef Surgutneftegas KIRISHI (RUS)
14:30 – UVSE BUDAPEST (HUN) – Olympiacos PIRAEUS (GRE)
Κυριακή 24/4
12:00 – Bronze Game
13:30 – Final
*Οι αγώνες του Final 4 θα μεταδοθούν ζωντανά από το Novasports1 και από το osfp.gr (σε γραπτή μετάδοση) για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν έχουν πρόσβαση στο συνδρομητικό κανάλι.
Το osfp.gr βρίσκεται στο Σαμπαντέλ και είναι δίπλα στις προσπάθειες των Πρωταθλητριών Ευρώπης, τις οποίες θα σας μεταφέρει με συνεχή ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου