Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Μονακό και Μονπελιέ για Μαζουάκου


Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, τον  Αρτούρ Μαζουάκου ενόψει καλοκαιριού τσεκάρουν πολύ στενά εκτός από την Μονακό και η Μονπελιέ.

Οι εμφανίσεις του Αρτούρ Μαζουάκου τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League,  δεν έχουν μείνει απαρατήρητες από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, στο στόχαστρο των οποίων έχει μπει.

Ανεξάρτητα  από το τι θα συμβεί με τον Μαζουάκου ο Ολυμπιακός φέρεται να αναζητά αριστερό μπακ, την ίδια στιγμή που εκτός από την Μονακό, που εδώ και καιρό είναι γνωστό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Θρύλου, υπάρχει ακόμα ένας σύλλογος από το Σαμπιονά ο οποίος φέρεται να τον έχει στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος αυτός είναι η Μονπελιέ. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι απαιτήσεις των Πειραιωτών κινούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός αναζητά αριστερό μπακ. Την ίδια στιγμή εκτός από την Μονακό  - για την οποία το ενδιαφέρον είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό - υπάρχει και η Μονπελιέ. Ακόμα ένας σύλλογος από το που έχει από κοντά τον Αρτούρ Μαζουάκου. Βέβαια οι απαιτήσεις των Πειραιωτών κινούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Πηγή: redpress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου