Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Λοτζέσκι στο πρωτάθλημα αντί του Τζόνσον-Όντομ


Ο Ματ Λοτζέσκι, όπως ήταν αναμενόμενο, θα επιστρέψει στην ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο παίκτης που θα "κοπεί" είναι ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Τέλος η σεζόν για τον Αμερικανό γκαρντ που ήρθε τον Γενάρη στον Πειραιά.


Εντός της εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ για την τελευταία αλλαγή στους ξένους, για τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ματ Λοτζέσκι να παίρνει τη θέση του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ματ Λοτζέσκι θα επιστρέψει στην ομάδα, έχοντας μείνει εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες μέρες  εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Και το ερώτημα ήταν ποιος παίκτης θα έμενε εκτός, καθώς οι Πειραιώτες έχουν επτά ξένους (Τζόνσον-Όντομ, Χάκετ, Χάντερ, Λοτζέσκι, Μιλουτίνοβ, Ουόρικ, Στρόμπερι) και το όριο στην Basket League είναι στους έξι.

Τελικά, οι Πειραιώτες καταστάλαξαν στο να κόψουν από την συνέχεια του πρωταθλήματος τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, δηλαδή έναν περιφερειακό και όχι "ψηλό", ώστε να επιστρέψει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ o Ματ Λοτζέσκι εν όψει των πλέι οφ. Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος τα είχε πάει εξαιρετικά κόντρα στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην αναμέτρηση του ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που έχει να κάνει ώστε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να έχει έναν ακόμη παίκτη ρακέτας μαζί με τους Αμερικανούς Οθέλο Χάντερ και Χακίμ Ουόρικ, ο "υπαρχηγός" Γιώργος Πρίντεζης και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Και κάπως έτσι τελείωσε η φετινή σεζόν για τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη από την Τραμπζονσπόρ, υπογράφοντας με τους Πειραιώτες συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2018. Αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με την ισχύ του. Μάλιστα η εξέλιξη με τον Αμερικανό γκαρντ να ήταν και μία από τις αιτίες της παρουσίας του εκπροσώπου του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Αθήνα.


Επιμέλεια: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου