Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη για την 3η «μάχη»!


Η αποστολή του Θρύλου αναχώρησε την Κυριακή για τη Θεσσαλονίκη με την πίστη ότι την Δευτέρα (11/4) θα μειώσει σε 2-1 την σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ (20:30, Νοvasports 3) και θα τη στείλει στο 4ο ματς. 

Με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε την Κυριακή (10/4) το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία την Δευτέρα (11/4) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (20:30, Novasports3) στον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στις τάξεις του Θρύλου επικρατεί πίστη και  αισιοδοξία για την 1η  νίκη στη σειρά των ημιτελικών (και 5η φετινή κόντρα στους Θεσσαλονικείς) με την οποία θα διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες πρόκρισης στους τελικούς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των βολεϊμπολιστών.
Φιλίποφ: «Έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ στο σχόλιο του στο osfp.gr για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής: «Σίγουρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε μπροστά μας 3 τελικούς. Πρώτα κοιτάμε το ματς της Δευτέρας που θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα ματς μέχρι στιγμής. Αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου