Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Καπίνο: «Να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο»


Ο Καπίνο  μετά  το ματς με τον Παναιτωλικό σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε χαρούμενος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του,  τονίζοντας  πως άπαντες στον Ολυμπιακό είναι σε εγρήγορση και φυσικά είναι πανέτοιμοι για να κατακτήσουν και το Κύπελλο


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καπίνο:  

-Για τους λόγους που ήρθε η εντυπωσιακή νίκη με πέντε γκολ σήμερα:

 «Φέτος γενικά έχουμε δείξει ότι έχουμε σπάσει αρκετά ρεκόρ και έχουμε περάσει άνετα από πολλές έδρες που στο παρελθόν δεν είχαμε περάσει. Οπότε, βγάλαμε τα στοιχεία που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το εύκολο σχετικά αποτέλεσμα».

-Για το εκτεταμένο ροτέισον σε κάθε παιχνίδι και τα κίνητρα που δημιουργεί:

 «Είναι κάτι που βοηθάει όλους τους παίκτες να είναι σε εγρήγορση και υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην ομάδα, ώστε όλοι να μπορούμε να δείχνουμε τι αξίζουμε και ο προπονητής δείχνει ότι είναι δίκαιος».

-Για το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτάει με τον Ολυμπιακό:

 «Είναι μία μεγάλη ημέρα και μία ημέρα ακόμα μεγαλύτερη γιατί είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας και καταφέρνω να παίρνω και εγώ το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ στο μέλλον για ακόμα περισσότερα».

-Το μήνυμά του προς τον κόσμο για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Καλλονή: 

«Να έρθει να μας στηρίξει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και να είναι μία πραγματική γιορτή».

-Εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει και τον άλλο εγχώριο τίτλο σε περίπτωση που ξεκινήσει το Κύπελλο: 

«Νομίζω το δείχνουμε σε κάθε αγωνιστική. Είναι φανερό ότι κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο και ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και τον άλλο μεγάλο στόχο μας που είναι το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου