Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Θεοδωρίδης: «Πανάξια νίκη»


Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε μια πανάξια νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

 Αναλυτικά:

«Θέλω να αρχίσω με τη βαθμολογία για να ξυπνάνε μερικοί. Έχουμε 38 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 28 από την ΑΕΚ και 30 από τον Παναθηναϊκό. Κανένας δεν λέει την αλήθεια, εγώ πάντα λέω την αλήθεια και μιλάω με αποδείξεις. Ο Ολυμπιακός έκανε μια επάξια νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με σβηστές μηχανές. Σήμερα σπάσαμε άλλο ένα ρεκόρ, κοντεύουμε να τα σπάσουμε όλα, την ομάδα την κρατάμε όπως πρέπει, έχουμε βγει πρωταθληταί από το Νοέμβριο, επιμένω στις παλιότερες δηλώσεις μου.

Έχουμε προκριθεί στον τελικό, έχω τοποθετηθεί, ευχόμαστε ο Θεός να τους βάλει μυαλό. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, την Κυριακή ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα, θα χρειαστούν γιγαντοθώνες, έχουμε πάρει δεκάδες πρωταθλήματα, θα γίνει ένα πανδαιμόνιο, μια τρομακτική γιορτή. Αν κερδίσουμε και την Κυριακή σπάμε άλλο ένα ρεκόρ. Κάναμε τέλεια χρονιά, και στην Ευρώπη τα πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε σήμερα 27 νίκες, μία ήττα, μία ισοπαλία. Εάν δεν ήταν ο Κος Καλογερόπουλος, το λέω με όνομα, θα είχαμε τελειώσει το ματς αήττητοι. Μας το στέρησε. Τιμωρήθηκε όμως παραδειγματικά και μιλάνε για διαιτησίες. Εύχομαι πάντα τέτοια, ό,τι και να γίνει θα παίρνουμε πάντα το πρωτάθλημα.


Ο Ολυμπιακός έχει πάρει άριστα με τόνο, εδίδαξε ήθος, τιμωρηθήκαμε για έναν αναπτήρα και είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Τους ευχαριστώ και θέλω να είναι κόσμιοι. Ας καίνε οι άλλοι τα γήπεδά τους, εμείς διδάξαμε ήθος. Περιμένουμε ακόμα για τον τελικό όπου έχουμε προκριθεί πανάξια και κανένας άλλος δεν κάνει νύξη. Και του χρόνου πάλι πρωταθλητές θα είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου